Dragii noștri,

Deoarece toamna se numara viitoarele mirese, noi va invităm să ne vizitați standul nostru de la Wedding Factory / Autumn Edition, eveniment organizat între 15-17 Noiembrie 2019, la Bistro Ballroom Center din Cluj-Napoca, str. Bobalnei nr. 66. Asa cum v-am obisnuit deja, va asteptam cu noutati si reduceri atat la noile modele de verighete, cat si la rafinata colectie de inele de logodnă, cu diamante.

Dragii noștri,

Vă invităm să ne vizitați standul nostru de la Salonul Nuntilor - Cluj Wedding Style, eveniment care este organizat între 25-27 Octombrie 2019, la Sala Amiral Events & Style din Str Campina nr 51-53, 400635 Cluj-Napoca. Va asteptam cu noutati si reduceri atat la modele de verighete cat si la rafinata colectie de inele de logodnă, cu diamante.

Dragii noștri,

Vă invităm să ne vizitați şi la WEDDFEST, eveniment care este organizat între 25-27 Ianurarie 2019, la Sala Polivalentă. Pe lângă sutele de modele de verighete cu care vă întâmpinăm, anul acesta v-am pregătit şi o noua selecție de inele de logodnă, cu diamante.

Despre Regal Lux

despre regallux

Bijuteria Regal Lux este situată în centrul istoric al Clujului, pe strada Tipografiei nr. 9, lângă magazinul Central.

Ultimele în blog

calendar evenimente

Instagram